Persson-Riis förlänger

Forwarden Mikael Persson-Riis förlänger med Björklöven. Kontraktet gäller över den kommande säsongen. Förra året var Mikael Persson-Riis en av Björklövens bästa målskyttar med sina tio mål på 30 matcher. Han gjorde utöver det tio assists.

– Det känns jättebra och kul att fortsätta i Björklöven. Jag har trivts jättebra här i klubben och staden. Jag tycker att vi hade ett jättebra lag redan förra säsongen och nu kommer det att bli ännu bättre då vi får behålla de flesta av spelarna. Det här laget kommer gå långt nästa säsong, säger Persson-Riis i ett pressmeddelande.

Bloggkommentar: Persson-Riis är Björklövens elfte forward inför den kommande säsongen. Det är en duktig spelare på den här nivån, men så här på förhand ingen som jag tror kommer skjuta upp laget till allsvenskan. Samtidigt blev han olyckligt skadad i början av allettan och kunde knappt spela mer under säsongen, så det är klart att om han får en helt skadefri säsong kan han tillföra en del. Det är bra att Björklöven kontrakterar många spelare också, för skador kommer (fick vi erfara inte minst förra säsongen) och då är det jobbigt om man står där utan alternativ. Men visst börjar det bli dags för spetsen att landa, för så många platser till lär inte finnas i truppen. 

Fortfarande har inte Jens Persson förlängt sitt kontrakt. Min personliga åsikt är att han skulle gå in som förstecenter i dagens lag så förhoppningsvis kritar även han på ett nytt kontrakt snart. Om inte Björklöven är intresserade förutsätter jag att man har en, två riktigt bra centrar på ingång.

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.