”Hellraiser” attackerar

Den stora snackisen efter Björklövens 7-1 seger mot Boden är förstås alla skador i mittperioden och då framförallt Bodens uppträdande.

Två RIKTIGT fula knätacklingar låg bakom både Olof Mårs och framförallt Jesper Ericsons skador.

– Det är klart man bli förbannad och då måste man stå upp för laget. det är inte bara jag som gör det. Alexander Erikson tog ju en fight i dag, säger Alexander Hellström efter matchen.

Acke var som en glidande tacklingsmaskin under söndagen.

– Jag tvekar ju aldrig när jag får ett läge. Sen visst kan det hända att man noterar vem som gjort något fult och trycker till nästa gång man får läge, säger Hellström.

Helström var framme, under matchen när det var som hetast, vid Bodens bås och sa något som gjorde att hela båset blev upprört. Vad han sa. det lär vi aldrig få vet.

– Det stannar ute på isen. Vi släpper det tycker jag, säger Hellström.

Jens Öhman var upprörd över tacklingen på Jesper Ericsson som han menade var över gränsen för vad man kan acceptera.

– Den hör inte hemma på en hockeyrink. vad ville han ådstakomma. Det kan bara bli en skada. det är en sån där tackling som kan avsluta en karriär. nu hade Jesper tur som bara fick en lårkaka, säger Öhman.

Även Mårs klarade sig med en lårkaka medan Oscar Molin, Lövens tredje skadade spelare under matchen åkte på en muskelbristning.

– Han hade otur. Det var inget jättefult. Det var en tacklingssituation och Oscar kom fel, säger Öhman.

Angående knätacklingarna gick Öhman så lång som att man borde spela på en lägre nivå om man sysslar med sånt.

– Hänger du inte med på den här nivån och tar till sånt där då ska du inte spela här, säger Öhman.

Acke hade dock en viss förståelse för att man som spelare kan tappa fattningen och göra tacklingar i stil med de som Boden bjöd på.

– Det är frustrerande att förlora. Mats Lavander som absolut inte är någon ful spelare höll ju på med riktiga dumheter i går (Lördags)när Brynäs låg under stort mot Luleå. Man blir frustrerad men visst. Det finns aldrig fog för att medvetet skada motståndarna.

* * *

Löven producerade ovanligt många snygga mål måste jag säga. Jon Palmebjörk assisterade till fem av dom.

– Vi fick ganska mycket tid och yta. Då blir det lätt att man söker lite mindre raka alternativ och då kan det bli snygga mål. Sedan var ju tre av dom riktiga kalasskott. Dom är ju snygga och går in oavsett motstånd, säger Jon.

Snyggast var nog ändåNnicke Johanssons räddning på mållinjen i tredje perioden. Boden hade spelat bort Wälitalo totalt som låg och sprattlade ngonstans långt från pucken. Då när Bodensaren skulle sätta dit pucken från halvmetern kom Nicke dit med klubben och räddade på mållinjen.

* * *

Det är oroande med Lövens skador. nu lär alla tre vara tillbaka inom kort men Wrenman med sitt skadade yttre ledband lär bli borta ett antal veckor. Framförallt får Löven inte dra på sig några fler skador innan alettan och absolut inte på grund av att moståndarna medvetet vill skada. det ska straffas hårt, sånt bettende.

* * *

Sedan till Russ Moyers 5+20.

OBS: Efter allas påtryckningar så fastställer vi att slashingen var anledningen ensamt till 5+20:gan.

Dock är det så att Löven har fått ovanligt många 2+10:or och 5+20:pr i höst.

Är det Björklöven som surrar för mycket i fel situationer eller är det domarna som är stingsliga ynkryggar? Alltså samma fråga fortfarande.

* * *

Acke Hellström fick göra mål för andra matchen i rda när han satte sitt 7-1 mål.

– ja herregud. det börjar bli en vana, skrattade han fram.

* * *

Som Jon Palmebjörk sa:

– Visst var det bra att många fick göra mål men nu tar vi och lämnar den här matchen bakom oss och ser fram emot Kiruna på fredag. Det kan bli roligt.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Mikael Holmberg

    Russ Moyer fick ju 5+20 för en så hård slashing att killen blev skadad i handen, om man är vaken som reporter ser man att domaren visar flera gånger vars slaget tog o han tittade hur allvarigt Bodenspelaren var skadad.

  2. stolt lövare

    wrenman kanske är tillbaka 4-5 matcher in i allettan med lite flyt , han skulle ju va borta 6-8 veckor , det kan ju gå reablitera fortare säg det tar 6 veckor , då kan han ju spela i mitten av december .

  3. Gnällgäng

    Maken till gnälliga supportrar och spelare än B-lövens får man leta efter. Ynkryggen Alexander Hellström är fullständigt patetisk, åker omkring och snackar och försöker provocera allt och alla för att sedan hoppa ut på isen när spelet är avblåst och speara en Boden-spelare. Oj, så tuff och hård han är…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.