Zettergren-gate

Så här i nattens sena timmar när jag ändå suttit och jobbat med annat kan vi ju lika gärna ta en ny sväng i Zettergren-gate.

Så här skrev Johan Thalberg i sin blogg på VLT ikväll:

Mitt förra inlägg skapade hysteri och frågetecken. Men jag kan lugna er alla, jag skriver ingenting på lösa grunder. Tvärtom bekräftade en VIK-anställd mina uppgifter och undrade hur jag hade fått reda på den känsliga informationen. Uppgifterna landade i min brevlåda, precis som all annan information om nyförvärv har gjort. Jag jagar aldrig transferrykten, det är inte mitt jobb.

Dessutom idag på Lövens match träffade jag en person med insyn i  Björklövens organisation som sa så här:

"Jag funderade på vilken spelare du menade var på väg till Löven i bloggen."

"Jag har hörde att Zettergren var aktuell redan i torsdags kväll."

Det hela börjar att tätna….

Oavsett om Zettergren har vetat något eller ej så är han på väg till Löven.

Så är det bara. Går det i lås? Vem vet. Jag hoppas det allfall.

Som jag skrev tidigare tror jag att han presneteras under onsdagen.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.