Därför fick Klüft lämna

I och med att jag spenderat måndagen i Norrköping så har jag hunnit snacka med en del folk här om Klüfts avsked.

Tydligen har Klüft ett utgående kontrakt och har "bjudit ut sig" till en del klubbar på ett sätt som Vitta Hästen inte tyckte var okej.

Sedan har det funnits lite av en schism mellan VDn Jensen och Klüft.

Nu fick han vatten på sin kvarn och när dom hittade en ny tränare slog dom till.

– En sak som är säker är att Klüft hade fått gå oavsett resultat i matchen mot Huddinge, säger en insatt källa här i Norrköping. 

Klüft är ju lite av en "popcoach" som uttalat sig om att han vill till toppen, allsvenskan och elitserien så snabbt som möjligt. Därför låter det hela inte helt otroligt även om jag är övertygad om att Patrik kommer att hitta ett tämligen välprofilerat jobb snart igen.

* * *

Som jag srkev så besökte Gunnar Johnsson träningen ikväll.

Han knaprade ner en artikel om Löven skadeproblem här.

Inte så mycket nyheter.

Bara bekräftelser av vad vi redan visste. Quist är hel men klev av av egen vilja för att sparas, Nicke J kommer att spela, Macke och Kingen vet vi inte vad det är för fel på men dom är "day to day" och sen Jon ja där är det osäkert som det nu varit i över en vecka,

Jag läste på ett forum nära er att det finns folk som tycker att det är onödigt att jag gräver i skador och att jag är gnällig när jag inte får den info jag vill.

Det kan stämma. Jag gnäller en del i den här bloggen. Jag kommer säkerligen att fortsätta med det. Jag är lite gnällig som person ibland.

Jag väljer att citera Björn Forsgren från ett gammalt blogginlägg:

"Många därute verkar tro att hockeyjournalister är till för klubbarna. Då har dom en lite skev syn på vår yrkesroll."

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. John

    Men då är frågan, driver du den här bloggen som journalisten Gustav eller privatpersonen Gustav?

    Det är en skillnad i detta, om det är journalisten som driver denna, ja, då kan jag förstå ”grävandet” men är det privatpersonen, då är det en helt annan sak!

    Du kanske skulle förtydliga vilken roll du har genom denna blogg!?

  2. patric ericsson

    Klart det är bra med skadeinfo…..förövrigt tycker jag din blogg är den bästa…läste om brynäs jätterensning och hoppas verkligen Blixt har koll på det o tar hem Lavander till nästa säsong…han skulle bli en viktig pjäs i allsvenskan med Löven….för vi ska bara dit:):):)

  3. Mats

    Ryktet säger att Klüft inte är så populär bland spelarna som hellre behållt Sune Bergman som byggt upp det som nu Klüft försöker förvalta.

  4. Wasa

    Jo, jag skrev nåt sånt på forumet Gurra, att ni slits lite mellan dubbla lojaliteter en sån här gång.

    Tycker det är väldigt roligt att vi har några bloggare som orkar skriva om Löven, så fortsätt med det. Skriv gärna några rader om uteblivna löner i Vita Hästen också, rota rätt på skribenten som läst spelarfrun i VHs tweet. Tror tråden var Playoff och kvalserien 2013.

    Imorrn kör vi över Huddinge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.