Därför vinner Löven

Kort om tid i dag. Så inget långt inlägg.

Går Löven till allsvenskan i dag?

Nej! Att Karlskrona ska tappa alla tre poängen till Piteå. Det känns inte så troligt.

Vinner Löven mot Tingsryd

Ja! Löven kommer inte att tappa några poäng hemma i den här kvalserien.

Med över 5000 personer i ryggen kommer det bli ett galet tryck liknande matchen mot Karlskrona. Det skulle inte alls förvåna mig om Lövenkom ut med ett galet skridskotempo direkt från start. Har Tingsryd 2, 3 utvisningar tidigt är jag inte förvånad.

Jag såg matchen mot Tingsryd i Tingsryd och där var Löven spelförande. Det kommer dom att vara ikväll igen och jag tror att Jon Palmebjörk kliver fram. Nu börja hans axel vara så pass bra. Sedan måste laget få isslossning på sina chanser snart. Det börja nästan bli löjligt med alla missade öppna mål.

Det som dessutom talar för Löven är att Tingsryds bästa spelare Jordan Smotherman åkt på en skridsko genom hela kvalserien. Han ska spela elitserien med Örebro nästa säsong. Hur mycket bryr han sig då om Tingsryd håller sig kvar i allsvenskan?

Målsnål och tätt. Ska vi säga 3-1.

Vi hörs i liverapporten på sportnu.se. Jag är där vid 15.15.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.