Quist avstängd även mot Piteå

Direkt efter hemkomsten från Karlskrona i förmiddags var jag tvungen att bege mig till skolan för diverse obligatoriskt skolarbete. Kollegan Gunnar Johnsson var dock på plats på Björklövens träning i eftermiddag och jag pratade precis med honom. Bland annat står det klart att William Quist inte får spela i morgon heller. 

– Jag är förbannad på mig själv. Det är bara mitt fel att det blev så här. Det är ju de här matcherna man kämpar för att få spela hela säsongen och så gör jag så här, sa han till Gunnar. 

I övrigt kan konstateras att Karl-Johan Lundström tränade med laget. I morgon bestäms det huru vida han ska spela eller inte. 

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Jan-Erik Brännström

    Jag gillar Quist men lika fullt bör IF Björklöven göra ett löneavdrag för varje dag han är avstängd.

  2. Pentena 27

    Jan-Erik, du tycker inte att straffet är tillräckligt redan som det är? Inte ens en skalle bara en liten tuch som visar att här är det jag som bestämmer. Detta är min borg mitt hem. Åk hem Owesson kom inte till umeå och spela pajas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.