Kacke lämnar Löven

Den som enligt mig stått för de bästa målvaktsinsatserna i Umeå under året är Marcus Evertsson.

När han varit som bäst har han tagit allt.

Mot Löven i 0-0 matchen var han fenomenal.

Nu lämnar alltså Evertsson Löven.

– Det stämmer att jag inte spelar kvar i Löventröjan nästa år, säger Evertsson till sportnu.se.

Var han nu tar vägen är inte klart men det skulle inte förvåna mig om han hamnar i en bra division-1 klubb. Sundsvall? Piteå? Varför inte.

Marcus har utan tvekan en stor potential men har hamnat bakom både Petter och Danne i Löven. Dessutom lär Löven värva en målvakt och då gör "Kacke" rätt som lämnar.

Han är ingen duvunge längre och han behöver speltid.

I Löven hade han inte fått någon om inte flera målvakter skadad sig under nästa säsong.

I mina ögon är det dock den allra bästa målvakten i laget som lämnar.

Visst Danne kanske är mer rutinerad och jämnare, men Marcus är ett råämne som heter duga.

 

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. Bengt

    För mig som följde Teg under denna säsong är det ofattbart att löven släpper honom…En ung och lovande kille med hög potential måste man ta vara på ett bättre sätt….Om inte han valde att lämna självmant för annan klubb? Någon som vet vart han ska?

  2. Salo

    Visst gjorde Evertsson en bra säsong i Teg. Bara att önska honom lycka till i fortsättningen. Däremot känns det lite konstigt att han skulle vara Umeås bästa målvakt. Eftersom Lövens ledning först valde att låna ut honom och när man tog hem honom så valde samma ledarstab fortfarande Danne & Petter före. Att spela en kvalserie utan att den bäste målvakten bytt om måste vara grovt tjänstefel… Vem/vilka ska leda löven nästa säsong?

  3. Gustav Pettersson

    Svar till Salo (2013-04-18 22:36)
    Vad jag menar är att han i sina stunder är Umeås bästa målvakt och enligt mig den med högst potential. Danne har högst jämna nivå av alla just nu.

  4. JämtLövet

    En stor förlust för ett farmtida Björklöven som lämnar, hoppas att vi får återse denna supertalang i våra färger senare i hans karriär, tack för allt Marcus och lycka till med det du gör.

  5. Utlåningsmålvakten

    Utlåningsspelarna kommer väl att aktualiseras på nytt. Och där kommer inte minst nivån på tredjemålvakten att vara nog så viktig och vart hamnar han då är väl nästa fråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.