Såg ut som vanligt igen

Bloggen ska på 30-års fest så den långa analysen får vänta tills i morgon.

Vi tar ett par snabba punkter bara;

* Björklöven bärs fram av en fantastisk publik. helt otroligt i Allsvenskan, sa Moras tränare på presskonferensen. Bara att hålla med. 4441 på läktarna och bra ljudkuliss. Ett halvpackat och hyfsat fullt T3 Center gjorde jobbet. Presskonferensen ska www.bjorkloven.com lägga ut under kvällen.

* Förstalinan med Jon, Stefan och Olof var inte briljant denna dag. Då klev Nicke Johansson, Victor Öhman, Linus Boström och Emil Wrenman fram på forwardssidan. Kul att se.

* Stefan Andersson var så där magiskt självklar i 15 sekunder på isen i det första PP:et. Sen såg man en viss ringrost hos backklippan.

* Skillnaden mot före jul var monumental. I energinivån, forecheckingen i mittzon och i skridskoåkningen var det som natt och dag.

* Andrew Raycroft är fantastisk på skott med trafik. Han ser pucken banne mig oavsett hur många som står framför.

* Är det inte det ena så är det det andra sa tjejen som blödde näsblod. Nu har Löven alla backar åter. Då var tydligen Sundström ljumskskadad och sen klev Lava av i tredje. Verkade vara ”upper body”. Nu är det sju forwards på skadelistan.

* Resultaten i Allsvenskan denna dag? Snacka om sjuka. Karlskrona, Västerås, Karlskoga och Djurgården förlorare. Alla mot bottenlag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.