Någon måste gå, något måste hända

Jag trodde själv stenhårt på seger i dag. Jag tyckte att det såg så pass bra ut senast mot Malmö och att det var så bra stämning på värmningen i dag, men så fel jag hade. Det kom en riktigt platt insats och nu måste det banne mig hända något.

Direkt efter matchen hade laget och tränarna ett möte, men om det ville inte Jens (som inte kom på presskonferensen som aldrig blev av) säga något.

– Självklart måste det ventileras efter en sån här insats, men det som sas där inne stannar där, sa Jens.

Jimmy Blixt ville inte alls prata.

– Jag ska iväg på ett möte och har inte tid, sa Jimmy och slet med sig Jens som jag och Gunnar intervjuade.

15 minuter senare kom Jimmy Blixt gående tillbaka in i omklädningsrummet tillsammans med Fredric Åkberblom. Båda låtsades som att jag inte fanns när jag ville ställa frågor.

– Jag hör av mig om det händer något.

Det är allt vi hört av Åkerblom. han messade det till kollega Johnsson.

Det händer något. Så är det bara.

Ni får min matchanalys snart, men nu ska jag bevaka läget här på hallen en stund till.

6 kommentarer

 1. Gröngul

  Avgå varenda jävel, är på tok för dåligt det här.. Är rädd på riktigt att föreningen kommer köras i botten och vi kommer åka på stor pisk i kvalet, och hux flux väntar Div 1 igen. Klarar föreningen det? Jag tror inte det…
  Något måste hända, och borde redan hänt för flera omgångar sen.. Nä nu får det vara nog, folk har inte skött sitt jobb, och hela laget och ledningen pissar oss supportrar i ansiktet. NÅGOT MÅSTE HÄNDA!
  Ber om ursäkt för mitt onödiga inlägg men måste bara få ventilera..

 2. Clabbe

  Löven har gått i baklås 🙁

  Jag thar förtroende for på 3*J + spelarmaterialet men ibland måste man som ytterst ansvarig (VD) inse att det låst sig – då måste man göra NÅGOT för att få till en mental förflyttning. Jag tror faktiskt inte det räcker med en ytterligare spelare av rang.

  Trist trist trist att det blivit så här…

 3. Lasse

  Suck !! Hellström och åter Hellström sedan Lavander. Dom måste bort.In med 2 riktiga backar + 1 målskytt annars är det kört. Så länge dessa spelare är med kommer inte jag att se en enda match till i år. Skicka Blixt upp på läktaren samtidigt.

 4. LarsN

  Blixt måste bort,
  Vem har byggt detta hockeylag om inte Jimmy, vem har anställt tränarna om inte Jimmy, vem har bestämt att han ska coacha forwards och direkt påverka Jens jobb om inte Jimmy,
  Jimmy bör lämna när det är han som inte på långa vägar lyckats med sin spelarvärvningar eller någon annat av värde.

 5. KALLE

  JENS ÖMAN DEN STÖRSTA NOLLAN BJÖRKLÖVEN HAR DU INGET FÖRSTOND AV GÅ HAR DU SÅ HÖG LÖN SÅ STÅR BABLA DYNGA SÅ DU INTE BJÖRKLÖVEN HAR SÅ MYCKET BORTA SPELAR NU DET HAN SOM SKA BORT HELLA SYRLSEN DRICKER SÅ MYCKET ÖL SÅ INTE SER ELLER SOVIT NI ÄR EN SKAM FÖR HOCKEY SVERGE FRÅN TROGEN BJÖRKLÖVEN NU BLIR DET LULEÅ HOCKEY I STÄLLE HAR FLYTTA TILL LULEÅ DÄR SPELAR MAN HOCKEY INTE I UMEÅ GLASSADE STAD ALL IDROT HÅLLER DÖ I UMEÅ DET UMEÅ POLITER FEL VAKNA UMEÅ S M V MP FP C RÄVER UMEÅ STÅLT HETT ÄR PÅ ATT DÖ DET BJÖRKLÖVEN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.