Presskonferens efter Piteå borta

Dom var ovanligt snabbt igång med presskonferensen efter matchen i Piteå.

Därför missade jag någon minut.

Här har ni den ändå ganska långa presskonferensen.

Notera Jens Öhman om ”Den snabba sargen” som jag naturligtvis inte kunde låta bli att göra en artikel av på webben.

Notera även att presschefen från Piteå inte villa låta oss journalister att ställa frågor utan skulle ställa alla själv.

Erik Åström fick skrika in sin fråga.

Sedan så var Gunnar kritisk mot Jens coachning igen, vilket gjorde att Jens sedan efter presskonferensen tog Gunnar åt sidan och ville förklara sin coachning.

Jens förklarade där att han tyckte att Löven fått slita så hårt på vissa spelare att han ville rulla även på fjärdelinan.

Gunnar håller fortfarande inte med.

Det kommer en kommentar från bilen om en stund.

4 kommentarer

  1. tyko

    Jag är jävligt sugen på att höra varför dom misshandlar DeSimone??? Karln har ju ingen chans att göra nåt vettigt med dom kedjekamraterna?? Kan inte nån ställa frågan. Tack!

    När inte PP funkar borde han ju få chansen där…

  2. Stocke

    Såg intervjun med Fredrik Sandgren. Det var en befrielse att höra den självkritik han uttryckte över att ha förlorat denna match HELT i onödan. De slutade spela i tredje perioden och man måste fråga sig varför. Självkritik är inte precis det som definierar Löven denna säsong, JÖ är t.ex. helt oförmögen att säga att det var helt värdelöst att de lyckades förlora denna match och skyller på snabba sargstudsar etc. Pinsamt är ordet. Om de klarar sig kvar i HA måste prioritet nummer 1 vara att signa Sandgren, äntligen en spelare med karaktär som erkänner vad alla andra tycker. Nu krävs segrar i alla matcher som är kvar om det inte ska bli div. 1. En annan sak: Löven har inte vunnit en enda match klart trots ibland stort spelövertag. Hjärtinfarktsfaktorn är skyhög vid varje match och det är talande. Vid ledning och spelövertag drar man sig tillbaka med obligatoriska baklängesmål som följd. Utan att vilja förenkla är detta coachens fel. Det är in åsikt.

  3. Rille

    Helt ärligt så orkar man inte se och höra på Jens längre. När ledare och spelare viker ner sig måste vi fans slåss för klubbmärket. Spelarna har tappat förtroendet för Jens. Man pissar på fansen åter igen. Ny tränare på Söndag? Knappast…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.