PK:n efter segern mot Hästen

Här kommer presskonferensen. Filmad med en annan kamera idag.

Intressant att Jens defakto kapar skiten ur DeSimone på slutet.

7 kommentarer

  1. A

    Haha..

    DeSimone har fått chanser? Jösses Jens.. Idag fick han ett par byten med Kim på slutet men han har ju uteslutande spelat med mediokra killar som Hjalmarsson, Lundberg, Nicke J, VEJ och i bästa fall Lucas Sandström. Det är snudd på mobbing som du skrev tidigare. Idag var ett ypperligt läge att testa honom på Jons plats men då är tydligen Hjalmarsson bättre enligt Jens. Väldigt, väldigt lustigt coachat av Jens Öhman. Han borde varit tydligare mot sin sportchef innan DeSimone värvades då han uppenbarligen inte vill spela en offensiv hockey. Det ska dumpas i tid och otid och om det bara läggs puckar på mål så får man till slut mål. Det är modern ishockey a la Öhman.

    • Peter

      Håller helt med A. Vad tänker Öhman med. Di Simone har knappt fått chansen, medans hjalmarsson(ok idag) har fått chansen i överflöd. Han har presterat i 2 av 50 matcher. Bra Jens!

  2. Pingback: 4-1 mot Vita Hästen | Löven4Ever

  3. Mangan

    Det var ju mycket därför DeSimone lämnade Nordamerika. För att lira i en 4:e lina i ett ruttet Allsvenskt lag. Snacka om att bidra och känna sig viktig.
    Föv så var det kul att se Livets Ordaren Pelle Hånberg stå och agitera på presskonferensen med pondus och karisma. Jens såg ut som en 5:e klassare i hans närvaro.

  4. Stefan O

    Jag såg matchen på tv och jag var livrädd när vi hade boxplay.Det såg uselt ut,likaså försöken att spela sig ur zon.

    Blir orolig när Jens nu säger på pk:n att boxplay var mycket bra!

    Vem ser fel,och varför?

    • H

      Håller med. Att man inte släpper in nå´t mål i boxplay är mer tur än skicklighet. Boxen blir fruktansvärt liten och Hästen kunde i princip ha ett konstant tryck och spela runt ostört, jämfört med Hästens BP där de gick på och stressade betydligt mer, Sedan så är ju lövens PP såååå långsamt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.