Löven redan i Blekinge!

Björklöven reste i dag 12.55 till Ronneby.

Laget tränar ikväll 18.40-20.00 i Kockumhallen.

I morgon är det matchvärmning 11.10-12.20 i Kockum innan det bär av till Tingsryd (ca 4 mil) för match nummer ett på denna tripp.

Mellan matcherna tränar laget 11.00-12.10 i Kockumhallen på onsdagen och matchvärmer sedan 11.10-12.20 på torsdagen i samma hall.

Bloggen som reser ned till Kallinge under tisdagen kommer att vara på plats på båda matcherna, träningen under onsdagen samt matchvärmningen under torsdagen.

* * *

Kollega Johnsson pratade med Jens Öhman på förmiddagen i dag.

Då var det fortfarande oklart om någon av Jon & Wille skulle kunna åka med eller om båda skulle flygas ned dagen efter.

Hur som helst så är ingen av dom i nuläget borträknade inför tisdagens match.

Alexander Hellström levererade ett skönt citat till Johnsson.

Hur känns det nu efter seger i går?

– Just nu känner jag mig oövervinnelig.

Riktigt så mycket imponerade kanske inte Löven, men Alexander Hellström kommer mycket bättre till sin rätt fysiskt när tempot på spelet går ner. I går satt tacklingarna där igen och han var en bjässe på isen. Så har det inte sett ut hela säsongen direkt.

Bortsett från att Linus och Wrenman fortfarande är skadade och att Wille och Jon är krassliga så var det inga nya åkommor i laget.

7 kommentarer

  1. Erik

    1a PP:t va ju katastrof mon hästen så Jon behövs verkligen där. Va Hjalmarsson gjorde i PP vet väl ingen. Dock var han helt ok om man bortser från den spelformen

  2. Tjofezuz

    Så att du ( Gustav ) skrev i gårdagens blogg, om att löven ville försöka behålla Sandgren samt Wargh!! Va det gäller Wargh så hänger det väl väldigt mycket på om det blir allsvenskt eller inte?! Sandgren vill väl helst återvända till Almtuna igen?!

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Om Löven åker ur då är ingen av dom aktuella. I stort sett hela truppen sticker då, men Sandgren har utgående kontrakt och har sagt att han kan tänka sig att flytta hem till Umeå. Han är ju från Umeå.

      • Tjofezuz

        Visst , Karl ( Sandgren )är ju från stan…men skulle väl va civilt jobb som skulle dra tillbaka till Almtuna?!
        Gustav, om nu B Maxwell skulle bli lövare…så har de ju en helt ok keeper. Men tycker du att det finns någon keeper i konkurrerande lag som vore värt att försöka få till stan?!?! T ex Styrman ( Piteå ), Brage ( V Hästen/ Malmö )?! Båda har ju utgående kontrakt.

  3. Tjofezuz

    Glömde å fråga va du tror/vet om Neva öde i löven?! Har ju kontrakt över nästa säsong….. Å tycker personligen själv att Neva kan få va kvar… Behövs nog bara nytt självförtroende å en bra backkollega?! 🙂

    • Mangan

      Nej nej nej!!! Neva kan dra tillbaka till Lukko och stanna där. Vi har sett nog av hans indianare.

  4. Tjofezuz

    Sorry Gustav , men hjärnkontoret är inte på ikväll ( mitt eget )!!!!’
    Till sak, det här ” Norrlands tänket ” som det pratas om när det gäller värvningar, känns lite som att bara handla närproducerad mat på Coop!!! Funkar till en viss del, men inte fullt ut!!!
    Hur ser du på den saken?! För de som är utflyttade och värd att få hem, lär ju knappast komma N Andersson ( DIF ), E Andersson ( Saik ), K Berglund ( Växjö ), L Wallmark ( Luleå ), för att nämna några.
    Eller va tror/ser du på det?!?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.