Grönberg: ”Känner oss trygga”

Trots att Björklöven bara hade fyra ordinarie backar med mot Malmö igår (fem med Simon) var de nära att chocka Malmö. De hade ätit taggtråd innan matchen och krigade och slet i 60 minuter. Med det spelarna visade upp gör att sportchef Grönberg inte känner sig orolig inför morgondagens match.

– Vi var sugna på att ta in en back och testa honom, som vi inte visste så mycket om. Men eftersom spelarna jobbade så otrolig bra i går känner vi oss trygga med fem backar och vill inte ta in en för en match, men om vi får låna en spelare som vi känner kommer att tillföra laget kommer vi göra det. Sedan ska vi inte glömma att Stefan är tillbaka på fredag.

Etiketter: ,

11 kommentarer

 1. matte

  VAD FAAAN Grönberg! AGERA!
  Har du inte tänkt på att det tar på spelarna att spela så kort med folk. Inget snack om vems fel det är om ytterligare spelare går sönder. Det får du ta på dig då. Hur kan man inte agera när man har sååååå många matcher på kort tid och att det är så tajt i tabellen som det är. Du började bra Grönberg men nu vette fan. Börja tvivla nu.

 2. tobias

  Måste ju handla om att löven har dålig ekonomi. Flera spelare har gått på sjuk försäkring under säsongen.Vilket gör att löven inte behövt betala deras lön. Borde finnas pengar till en center och en back. Värvar man inte och breddar truppen är man dum eller kanske PANK? Behöver bara ge nyförvärven 6 månaders kontrakt.
  Grönberg pratade inför säsongen om att vi ska ha en bredare trupp och spela fartfylld hockey. Inget av detta har blivit sanning. Defensiv hockey och tunn trupp.

 3. Erik

  Trygga??? 9 skott på mål helt utspelade!!! Vilket skämt. Lär va fler skadade tills fredag. Dyngtorsk mot hästen. Grönberg agera!!

 4. Enskedelövare -73

  Problemet är vad man kan få in på kort tid istället och hur mycket budget man har.
  Grönberg har en svår nöt att knäcka.
  En transatlant kan det ta tid med att få spelklar.
  Korttidslån är inget jag vill se,utan blir det lån så får det bli säsongen ut.
  Jens Ledin ger oss lite andrum iallafall.
  Bättre att finna rätt spelare än att bara ta en ur högen som finns.

 5. Danne

  ”trygga” antingen skämtar han eller så är han fullständigt blåst.
  Jag blir faktiskt väldigt tveksam till Grönberg. Han spelar just nu ett väldigt högt spel. Sliter ut spelarna vilket kan ge en massa förlorade poäng i slutändan. Media kan lika gärna sluta intervjua honom, mest skitsnack från honom.

 6. Jocke

  Trygga hur då?
  Är han trygg med att ha så många skadade?
  Eller är det att han är trygg med den tunna truppen?
  Att han är trygg inge inget som helst förtroende nu.
  Man tappar hoppet som vanligt när INGET gör för att se till lagets bästa.
  Dgas att börja leverera Grönberg……OCH DET ÄR nu!

 7. tobbe

  Jag har också fullt förtroende för grönberg sen att vi är där vi är vad gäller spelare för tillfället är ju lite tråkigt men som sagt jag tror de här ordnar sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.