Två alternativ i HV71

För en stund sedan meddelande Mr madhawk att Grönberg jobbar med två eventuella lån från HV71, Emil Johansson eller Jesper Williamsson, som båda har fått sparsamt med speltid på slutet.  Bloggen har nåtts av uppgifter om samma sak, men där Johansson ligger närmst till för en utlåning.

Nu återstår det att se om det blir båda eller en utav dem – hur som haver kommer det vara ett välkommet tillskott för Björklöven.

 

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. Vecchi

    AJ backade tydligen , allt enligt samma Mr Madhawk . Så inga lån från HV = samma trupp som senast imorgon imot Hästskrället .
    Jobba Grönberg !!!!!

  2. Coachen

    Tar grabbarna poäng mot Hästen två kvällar efter den grymma kämpainsatsen mot Malmö och utifrån förutsättningarna med truppen i morgon, så är iaf jag förvånad och också mycket nöjd. Grymt jobbigt spelschema de är inne i, på fredag blir det fjärde matchen på sex dar… Fotbollsspelande i olika serier på känns som en walk in the park vid jämförelse. Var i efterhand kanske inte det bästa att släppa Neva och Boström, de borde fått spela året ut iaf tycker jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.