”Jag har världens bästa fru”

I dag meddelande Mjölby HC att de förlänger kontraktet med den tidigare Löven-juniortränaren, Erik ”Serben” Vikström, även över nästa säsong.

Givetvis kollade jag läget med honom.

Hur känns det med ett rykande färskt kontrakt?

– Kul att få ett år till att bygga vidare på. Jag har världens bästa fru som sa ja att jag kunde vara kvar ett år till, eftersom hon och grabbarna bor kvar i Umeå, säger ”Serben” till bloggen.

***

Gustav har redan avhandlat uppgifterna till sporten att Löven är ute efter att låna Hörneforssonen Anton Öhman, som gick via Löven och Vännäs HC innan han kom in på hockeygym i Skellefteå, och som dominerar i SAIK:s J20-lag, gjorde två matcher med a-laget i fjol och var på vippen att ta en backplats i år. Redan nu höjs rösterna om att de lånar in en spelare från SAIK. Om lånet går igenom säger jag: Välkommen hem! Tänk på att Mattias Hedlund gick samma väg, Hörnefors – Skellefteå innan han gjorde 15 säsonger i Löven.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. KALLE

    Bra att björklöven lånar en spelar som kan spela ishockey det kan man i SAIK man är löven fens så det spelar inte någon var man kommer i från det vad löven måste ha spelare på isen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.