Öhman anluster

Nu på morgonen bekräftade Björklöven att Anton Öhman ansluter till laget och kommer stanna till den 17/12. Ni kan läsa mer om det här.

Min direkta tanke är direkt: Ge honom den roll han är bäst på, offensiven och låt han inte spela burskyddshockey eller sarg ut. Många menar att han bättre än fjolårets slutspels-succéback, Anton Lindholm, som i år har huserat i Malmö. Skellefteå tror stenhårt på Öhman och är verkligen med i deras framtidsplaner. Jag skulle tro att anledningen att han ”bara” stannar till den 17/12 är att Skellefteå kommer skicka ett gäng spelare till JVM. Då kommer Anton spela i SAIK:s a-lag.

 

Har fått indikationer på att Löven kommer göra klart med en forward i dag, åtkommer i det ärendet.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Enrico

    Ett bra lån. Både Byske och MoDo lever gott på talanger som borde spela i den gröngula tröjan. Att vi plockar tillbaka dessa, eller som i detta fall lånar, är mycket glädjande.

  2. Ronerik

    Han är bra. Onödigt att jämföra honom med Anton Lindholm. Det är två helt olika spelare, där Anton L är en stark och tuff back med defensiven som främsta vapen. Utmärkt tacklare. För honom tog det drygt 3 minuter att göra första målet för Malmö, och hans 5 matcher där var mycket bra. En kommentator i Malmö sa att han och hans backpartner var Allsvenskans snabbaste. Att han var en av de bäst tränade ges av att han kom från Skellefteå AIK.

    Jämför alltså inte, men troligen är Anton Öhman en back med mycket goda framtidsutsikter.

    Skall jag kommentera kommentatorer så kan man väl inte säga att Modo lever gott just nu. Snart sist i SHL. I Västerbotten kan vi glädja oss åt SHL-hockey på allra, allra högsta nivå. Var glad för det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.