Träningsrapport 15/12

Per Hållberg, Nicklas Johansson och William Quist var tillbaka på måndagens träning, medan Stefan Andersson besöker BB. Det nöttes powerplay och Emil Lundberg var het på Björklövens sista träningspass inför matchen mot Karlskoga i morgon. Bloggen var på plats. Här kommer en rapport.

När, var hur?

Björklöven tränade enligt istiden 14.00-16.00 i A-hallen, T3 Center.

Dock körde man inte alls första halvtimmen. 15.38 kom man igång och redan 15.15-15.20 var det klart.

Laguppställningen:

Målvakter: Kevin Lindskoug, Johan Matsson

Blå: Per Hållberg, Gustav Jonsson, Jesper Thörnberg, Viktor Ekeståhl-Jonsson, Mats Lavander

Gröna: Karl-Johan Lundström, Tommy Wargh, Lucas Sandström, Mark Hurtubise, Kim Karlsson:

Röd: Anton Öhman, Alexander Hellström, Felix Maegaard-Scheel,Stefan Öhman, Emil Lundberg

Vit: Jonathan Harty, Andre Ekström, Nicke Johansson, William Quist, Henrik Nyberg

Saknades: Jon Palmebjörk och Rasmus Edström

Noterbart:

¤ En kort träning, inte mer än 38 minuter effektiv ledarledd tid på isen. Ett par avslutsövningar, en lång skevens med nötning av powerplay och sedan avslutningsvis en åkningsövning. Mer än så gjordes inte.

¤ Några var kvar och jobbade skytte. Bland annat Anton Öhman, Tommy Wargh och Emi Lundberg.

¤ Stefan Andersson saknades. Han är på BB i dag och väntar tvillingar. Om allt går bra så spelar han i morgon. Beslut tas under morgondagen angående Stefan.

¤ Jonathan Harty var med och körde extra efter träningen, men såg ruskigt tung ut. Konditionen är inte den bästa just nu.

¤ Både Nicke Johansson och Per Hållberg körde för fullt. Hållberg testades en del i powerplay när Andersson var borta. Oklart om båda spelar eller inte. Det var trots allt första träningen helt tillbaka efter hjärnskakning för båda.

¤ Wille Quist körde också för fullt. Jag utgår ifrån att han spelar i morgon.

Reflektioner:

¤ Emil Lundberg lyser av självförtroende även på träningarna. Han är vass i avsluten. Hittar målet även när inte passen är perfekt.

¤ Anton Öhman såg riktigt bra ut i powerplay på träningen. Han har både ett bra skott och rör sig oerhört smidigt. hans skridskoåkning med tanke på åldern är rysligt bra.

¤ Waltin var igen väldigt aktiv på träningen. Ute på isen och visade hur han ville ha det, snackade individuellt med spelarna.

Citatet:

Patric Wener om vilka som spelar i morgon:.

”Vi får bara ta ut 20 spelare så vi tar ett sent beslut i morgon förmiddag vilka som spelar. Av de som inte var med senast är Wille och Nicke närmast spel. VI får se med Hållberg, men Harty kör inte”

En kommentar

  1. Jonas

    Känns som att säsongen kan va över för Jon. Man får ju hoppas att han kommer tillbaka till hockeyn överhuvud. Det kan va väldigt farligt att få dubbla hjärnskakningar som han gick pga att han kom tillbaka lite för tidigt. Blev väl lite hets pga den tunna truppen…. Men så tidigt ska man aldrig börja lira efter en hjärnskakning oavsett om det är en ”lätt” eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.