Transferfönstret part I

I kväll 23:59:59 är det den sista möjligheten att värva in spelare för klubbarna i hockeysverige. Kommer det komma något mer till Björklöven?

Ja det återstår att se. Mr Madhawk gick ut på twitter och sa att SSK:s Pär Edblom ryktas till Löven, han placeras även i Modo. Sedan har bloggen nåtts av uppgifter att Björklöven blev erbjuden Skellefteå AIK:s Marcus Pettersson, men Löven tvekade på tanke av relationerna till klubbarna och tackade nej när de fick in Tobias Björklund, Pettersson hamnade istället som bekant i Vita Hästen.

Bloggen har sökt sportchef Fredrik Grönberg, men han har gjort sig oanträffbar.

Har du tips att komma med kan du lämna dem på 070-603 85 34 eller på [email protected]

***

När vi är inne på spelare så är William Quist het som en kamin och han är nästa gäst i Lövenmagasinet. Programmet kommer att spelas in på måndag och har ni några frågor till honom så tar vi gladeligen emot dessa på [email protected]

Etiketter:

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.