Daniel Johansson ny sportchef

Mr Madhawk har redan skrivit om det och Emanuel Otterhall har twittrat om det och nu fick jag ett SMS om det – Daniel Johansson blir Lövens nya sportchef.

FullSizeRender (6)

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Johannson, bror till Nicklas, har de senaste åren basat över Mariestad och denna säsong var han i Piteå.

Ett mycket spännande, namn som kommer att flytta hit, och har väldigt bra kontakter. En oslipat diamant helt enkelt. Extra roligt då Daniel är lika gammal som mig och har mött honom väldigt många gånger på hockeyplanen, på den tiden har var otäckt talangfull i LN91.

16 kommentarer

  1. sydtobba

    Gissar att värvningen av Daniel Johansson som sportchefen kan bli en av Björklövens allra stabilaste värvningar de senaste åren.

  2. Delia

    Haha nu är det slut för Löven.

    En SHL-satsande klubb värvar in en ny sportis… någon erkänd, rutinerad, stora kontaktnät, spelat eller chefat i många olika klubbar, varit med i toppen och sett hur det funkar, med stort kontaktnät?

    Nääää vi tar in en ung kille som huserat i LN91 (!!!), division 1 i mariestad och piteå. Här har vi framtiden.
    Allt snack från lövenhåll som kommer att komma nu är skitsnack, det finns bara en anledning till att denna pojk blev värvad som sportis i en av sveriges mest suktande supportrars klubb…. BILLIG!
    Han är BILLIG!
    Pengarna ska läggas på egna löner, kostymtjänster som inte har nån nytta och andra privata saker.
    Denna klubb är SLUT.

    • sydtobba

      Intressanta och balanserade åsikter du har Dela. Om ca 1 år ser vi vem som hade rätt- du eller de suktade supportrarna.

    • Köpinglövet

      Ge killen en chans, tror att detta blir bra, nu gäller det bara att skaffa en bra tränare, och du skaffa etta annat lag att hålla på för lövara är du inte

    • Fredrik

      Exakt Delia!
      Nästan lika illa som när SAIK värvade Lasse Johansson. Hur tänkte man? Hoppas det går lika illa för Löven med denna rekrytering…

    • Henrik

      ….eller så har föreningen insett och lärt från tidigare misstag genom åren då man levt över sina ekonomiska tillgångar. Att nå SHL kommer att kosta och ta tid. Arbetet måste därför göras ordentligt och ske långsiktigt. Eller känner du Delia till nåt träd det växer pengar på?? Hårt arbete genererar och det är det Daniel kommer att ge oss. Hellre det än nån föredetting som bränner pengar kortsiktigt och drar vidare när det går åt hvette. Rent personangrepp utan att du ens vet vad han kan prestera. Moget.

  3. joz

    Upp till bevis för Johansson. Björklöven ska ha seriens mest vältränade trupp precis som under denna säsong, något annat än topp 5 måste betraktas som fiasko med tanke på vart Grönberg och Waltin fört klubben på bara dryga 7 månader, som sagt upp till bevis.

  4. Målis

    Jag är positiv. Å andra sidan måste jag passa på att tycka innan antispamtalet blir för svårt.

  5. patric

    Ursäkta om jag kommer att låta negativ men är så jävla besviken när Löven äntligen hade nått bra på gång ja då lämnar alla…..Man måste ju ge Daniel en chans men bara hoppas att han är bättre på att hitta spelare än sin bror (Nicke den störste målsummparn genom tiderna) på att göra mål annars ligger Löven riktigt illa till…..Näää men bara göra Lavander till spelande tränare nu då så har vi riktig Div:1 stämpel över Löven nästa säsong……Undra om det var det här som gjorde att Kim karlsson och Lucas Sandström förlängde sina kontrakt ….hahaha nä tror inte det:(:(:(

  6. Sjöbba

    Då får vi se om detta blir fågel eller fisk.

    Grönberg var ju inte överdrivet rutinerad när han skrev, men dock van att jobba i en stor organisation. Det blev ju bra. Gjorde ett gott jobb måste jag säga.

    Svårt att hitta en långsiktig lösning med tungt CV som också ska bo i Umeå

    Nu blir det ännu viktigare säkra en rutinerad och etablerad tränare. Där får det inte bli fel.

  7. Chris

    Kanske en något onödigt dyster analys av Delia!?
    Dock kan jag väl också känna att jag hade velat ha en något mer rutinerad sportchef på posten. Dock ska vi självklart inte döma någon på förhand utan hoppas ju självklart på det bästa! Hur ser hans kontaktnät ut över division 1 hockeyn? Någon som vet?

  8. Mike

    Visst hade vi hoppats på ett namn vi känner till med ett stort kontaktnät. Nu blev det inte så. Jag vill ändå tro att Daniel Johansson kan vara rätt man för uppdraget. I vilket fall som helst så måste han få chansen istället för att göra som inkompetenta Delia och döma ut Daniel på en gång.
    Hur många meriterade spelare har direkt lyckats som sportchef eller tränare?
    Alltid Björklöven!

  9. Erk

    Erik, har du hört något om Kiruna-grabbarna? Verkar vara ett svinbra alternativ för Löven. Förs dialog? Är de intresserade?

  10. Coachen

    Har Isak Ahrling gjort en bra säsong uppe i Piteå nu senast och försöker Daniel få med sig honom tror du? Vilken/vilka andra Piteåspelare skulle vara intressant tycker du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.