Midsommar, Igor och på återseende

Nu är väl de flesta mitt uppe i inläggande av sill och midsommarplanering, men här kommer ett sista inlägg.

Förra hösten var Igor Matushkin på tapeten som sportchef för Löven men hamnde i KHL som han senare fick sparken från sitt jobb som assisterande tränare i Sibir Novisibirsk. Frågan är vad som händer med den förre Lövenbekantingen till kommande säsong?
– Jag har inget klart just nu och jag vill inte flytta hemifrån. Men det finns ju inte så många jobb häromkring så jag avvaktar just nu. Jag får kolla Maxim lite och Oscar har ju gått till Luleå så jag får väl kolla lite på honom också, sedan får jag se om det dyker upp något jobb, säger Igor.

***

Detta inlägg blir mitt sista på bra länge. Nu går jag på semester för att sedan vara pappaledig, så den 2 januari 2016 är jag tillbaka med full kraft igen. Men helt slipper ni mig inte då jag kommer jobba på Lövens hemmamatcher och rapportera som vanligt från dessa.

Så, på återseende och ha en skön sommar!

En kommentar

  1. Erik

    Lustigt att löven inte försöker knyta till sig denna kung. Eller försöker dom? Hockeykunskap i mängder ju!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.