Löven testar Lindqvist

Björklöven kommer att ha besök på tränarna från fredag till och med måndag. Detta av David Lindqvist från Piteå. Detta som ett test inför framtiden.

Det handlar alltså inte om någon värvning utan Lindqvist ska spela ut sin säsong med Piteå.

– Det kan vara bra att få se en spelare i den här miljön inför framtiden. Det gäller att passa på när det finns lägen och det gör det just nu under uppehållet, säger Daniel Johansson som borde ha bra koll på Lindqvist.

Han hade honom i Piteå i fjol.

Lindqvist har de senaste säsongerna producerat:

2013-14: 52 (9+43) poäng på 44 matcher.

2014-15 31 (7+24) poäng på 34 matcher

2015-16 33 (8+25) poäng på 22 matcher.

Bloggkollega, den pappaledige Erik Åström, talade sig varm om Lindqvist efter hans åtta matcher i Vännäs 2012-13 och har tyckt att Björklöven ska värva honom. Det är en mycket spelskicklig center som fungerar även i defensiven.

Jag ser ingen riktig plats för honom i dagens Björklöven, men om laget byggs om något till nästa säsong kan det vara aktuellt. Just nu tycker jag att den spelartypen redan finns.

Läs mer om honom här.

4 kommentarer

  1. Christer

    Daniel måste in med kvalitetsspelare NU, som gör medspelare bättre. Vi är mååånga som saknar kvalitetsspelare denna säsongen !? Kanske får vi nöja oss med en tiondeplats när vi summerar ??? Lövens trupp är helt klart överskattat i år ( inkl. ledarstab ) ! Löven spelar ett spelsystem (eller va de är) laget inte behärskar, varför ???

  2. Christer

    I dina funderingar i dagens VK har du en del frågetecken angående Löven ! Jag har funderingar också, kan du ”bena” ut följande : Vem i löven bestämmer spelide , vem värvar spelare som passar in i speliden ?? De kan väl inte vara så att sportchef å tränare jobbar på var sitt håll !? Vad har VD:n för kunskap i detta ?
    Att ta hit spelare för framtid är väl ok, men de är här och nu som stora spelarproblem ska lösas !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.