Vad är det som händer?

Först Mattias Lund och David Muzito-Bagenda. Nu står det även klart att juniorsportchefen lämnar. 

Att det har blås hårt inom junior- och ungdomssidan hos Björklöven de senaste åren är ingen hemlighet. Minst sagt ett mindre världskrig. Mitt i skottlinjen har John Lind stått. Vad som står bakom hans beslut att lämna vet jag ännu inte, men han bekräftade via sms att han slutar efter säsongen, ni kan läsa om det här (plus).

Har varit inne på att Björklöven MÅSTE införa en röd tråd som ska gå genom hela föreningen. Så alla vet vad som väntar om man har sitt barn eller junior i deras organisation. Nu måste de hitta en som kan tillsammans med Daniel Johansson och styrelsen att sätta en sådan, men framförallt en som vågar stå upp för beslutet. (läs Jesper Jäger eller Eje Nyman).

Att både tränarna och sportchefen lämnar är ett kvitto på att något inte står rätt till. Så se till att stoppa blödningen innan den blir för stor!

John är en väldigt trevlig, snäll och sympatisk person. Hoppas att han hittar ett nytt jobb som inte behöver ha detta klimat.

 

4 kommentarer

  1. John

    Det Finns en röd tråd för verksamheten.
    Frågan är om John har stått upp för den mot det flertalet föräldrar som har försökt att köra sitt eget race eller om Björklöven som förening till slut inte orkade stå upp för John.
    För mig verkar det som det senare då även tränarna slutat.
    Dessa föräldrar är troligen en del av de som försökte kuppa sig in i styrelsen ifjol.

    Men, ni som journalister, det är väl dags att ni faktiskt gräver i detta?
    Står Björklöven upp för sina ledare/tränare och den plan de lagt eller har de numera låtit ett antal föräldrar få sin vilja igenom?

  2. Hassy

    Helt rätt att John inte fortsätter. Jag och de flesta andra har liten eller väldigt liten insyn i vad son görs i juinorverksamheten. Jag har respekt för det. Dock så kan man inte blunda för den sportsliga missär som han är ytterst ansvarig över. Vi klarar i nuläget varken av att locka några talanger till oss samtidigt som de egna inte verkar kunna leverera . In med nya nypor. Med intresset kring Löven ska juniorlagen va med och tampas mot de bästa i Sverige. Allt annat är faktiskt för dåligt.

  3. Mange

    Hela tiden dessa föräldrar. För mig är det obegripligt att föräldrar till ”barn” i 18 års åldern överhuvudtaget får påverka vilket de uppenbarligen gör. Lika obegripligt att de lägger så mycket energi på sina curlade guldklimpar som dessutom aldrig kommer att bli nåt. Är de som det antyds borde de hållas borta från verksamheten. Mest synd om kidsen.

  4. junior

    Lövens Juniorverksamhet har varit värdelös de senaste åren och har inget med föräldrar att göra
    Både J18 och U16 gör sina sämsta år någonsinoch åker runt och förlorar tvåsiffrigt både här och där.
    J20 lever i en guldfiskskål där dom simmar runt runt utan hopp.

    Hockeyklass som skulle kunna vara ett fantastiskt verktyg att utbilda spelarna i individuell teknik är som Leos Lekland där Djungelhockey och lull-lull regerar.

    Inte en enda spelare tog sig vidare till regionscamperna för första gången någonsin. Om det mot förmodan är föräldrar som tvingar fram en förändring borde dom få en stor blombukett.

    Nu har vi inte sett vad som kommer istället men jag hoppas Löven höjer ribban, börjar ställa krav
    och ber eventuella föräldrar sitta ner i båten eller hoppa ur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.