Sportchefen bekräftar Forssell-ryktet

Det var den 17 april som Mr Madhawk skrev om att Björklövens skulle ha visat intresse för Skellefteå AIK´s assisterande lagkapten Erik Forssell. Men att Malmö även gjort så.

SM-Final 4 i Hockey Luleå HF - Skellefteå AIK

(FOTO: Erik Åström)

Erik Forssell har de nio senaste säsongerna spelat för Skellefteå AIK och har verkligen haft en framgångsrik tid där men innan han gick dit spelade han sex säsonger i Björklöven. Även bloggen har fått in uppgifter på att Björklöven har hört sig för hos centern och nu bekräftar Björklövens sportchef Daniel Johansson till bloggen att det stämmer:

– Självklart har jag hört mig för med hans agent, men fick besked att han vill spela klart slutspelet innan han funderar något mer om sin framtid, säger sportchefen.

Om jag personligen får gissa så har jag svårt att tro att Erik skulle välja Björklöven framför Malmö. Eller det finns nog ca 100 000 skäl i månaden för honom att välja SHL framför allsvenskt spel med Björklöven, speciellt då han fortfarande håller på SHL-nivå och har möjlighet att återförenas med polaren Erik Andersson.

Men tänk vilken drömvärvningen det skulle vara för Björklöven.

16 kommentarer

 1. tobbe

  Marcus din mupp. Löven4ever har inte skrivit något om att Daniel Johansson bekräftat ryktet om Erik forssell…Du är säkert en av dom som driver Löven4ever.

 2. tobbe

  En fråga till er på bloggen. Vad tycker ni om alla som ”dissar” er och håller på som Marcus här gör. Säger att ni kopierar Löven4ever osv, även fast de kopierar er rätt ofta. Känns även som att just du Erik får ta en del obefogad skit. Personligen tycker jag det är ganska patetiskt.

 3. Rolf

  Tror inte att Forsell drar till Malmö. Han har barn i skolåldern och trivs i Skellefteå, men frågan är om han skulle kunna tänka sig en flytt tillbaka till Umeå? Hans fru är ju från Umeå. Och Erik är ju utbildad civilingenjör. Så frågan är om vi kan skrapa fram ett lärarjobb till hans fru och ett jobb till honom. Till att börja med på halvtid för att kombinera med hockey och på sikt heltid. Kanske är det inte nödvändigtvis en insamling av pengar som behöver startas. Kanske är det en kampanj för att fixa två jobb? Tror inte att pengar är allt för Erik just nu. Antingen blir han kvar i Skellefteå eller så flyttar de hem till Umeå!

 4. Gustav

  Båda bloggarna handlar om Björklöven och därför är saker att skriva om relativt smalt. Dessutom är båda bloggarna självständiga och skiljer sig från varandra på flera olika sätt. Att påstå att det är stöld att skriva om samma ämne, det är bara löjligt

 5. Marcus

  Men kära någon… Slappna av lite nu. Tyckte bara han kunde credda de som var först med uppgiften om att Forsell var på lövens radar istället för Malmöbloggen. Drick inte mer nu…

 6. Johan

  Jag tror inte att pengar är allt för Erik just nu. Sociala skäl kan vara nog så starka och då ligger Umeå och Björklöven bra till med tanke på hustruns ursprung. Frågan är dock om Skellefteå inte kommer att erbjuda honom ett bra kontrakt? Han visar just nu att han har det som behövs när det behövs som bäst.

  Angående kommentarerna om vem som var först med info om Lövens intresse för Löven så var det så vitt jag kommer ihåg löven4ever som skrev om det först. Jag tycker att det är lite lågt att hoppa på någon som vill anmärka på det. Om du vill starta en diskussion om bloggarnas rivalitet så tycker jag att du ska sluta hoppa på andra läsare här Tobbe. Du tycker att det är patetiskt att bloggen får skit men tvekar inte att slänga skit på andra?

  • Kristoffer Grundström

   Har vänner som tyvärr är supporter till laget som Erik spelar i nu som säger att föreningen inte kommer att erbjuda honom något nytt kontrakt. Sedan har han ju vunnit allt som går att vinna i Sverige (ja, allt förutom Champions Hockey League då).
   Tror nog att Erik lär iaf höra sig för vilken roll han kan tänkas få här innan han bestämmer sig.

 7. Cre

  Det blir intressant att följa utfallet om det står mellan cash och Löven för Forsell.

  Kan det vara en chans att återupprätta sitt rykte i Umeå genom att visa lövenhjärta? Eller helt enkelt gräva ner sig djupare i graven och bli ännu mer hatad här. Känns inte som ett långskott att han väljer bort löven igen. Vore nästan skönt att få bekräftat att han inte bryr sig ett skit om klubben

  • Johan

   Återupprätta sitt rykte? Han har min och jag törs tro de allra flesta lövensupportrars respekt för det val han gjort angående sin karriär. De som hatar på grund av en enskild spelares självklara karriärval förstör bara för klubben.

  • Canoah

   Chansningar från dessa ligor menar du. Forsell är en grym center på SHL nivå. Om han ens skulle överväga att komma till Löven så ska vi nog bara tacka och ta emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.