Lövenprodukten visar upp sig i NHL

Lövenprodukten Carl Grundström, som spelade förra säsongen i Modo, befinner sig får tillfället på andra sidan Atlanten för att delta på NHL combine. 

18-åriga Carl Grundström svarade för 18 poäng på 49 seriematcher med Modo under förra säsongen men kommer kommande säsong tillhöra Frölunda, om inte någon NHL-klubb tar honom redan i år. Han är topprankad inför den stundande NHL-draften och just nu är han på NHL combine, uppger NHL.com, där NHL-klubbarna får se spelarna lite närmre och de får genomgå fys- och medicinska tester inför draften.

En kommentar

  1. Blondinbert

    Lövenprodukten? Calle är selfmade och har sedan liksom Aho, Öhman, Wallmark m.fl tvingats flytta mer eller mindre tidigt från Löven pga för dåliga förutsättningar i klubben. Modo har också utvecklat Calle till den kompletta spelare han är för sin låga ålder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.