Lägeskoll inför semestern

Nu går jag på semester så någon uppdatering kan ni inte räkna med förrän första veckan i augusti. Men innan jag önskar trevlig sommar bjuder jag på en kort sportchefskoll. 

Björklövens sportchef Daniel Johansson letar för fullt en back och följande säger han om det arbetet.

– Vi för en bra dialog med både agenter och spelare, men inget som är helt klart.

Har ni ett konkret kontraktsförslag ute?

– Jag räknar inte med att något blir klart i veckan.

Vad för typ av backar är det du pratar med?

– Det är blandat, men spelaren ska göra oss bättre. Jag tycker vi har har en spännande backuppsättning och den som kommer ska komplettera den på bästa sätt. Om det är så att det är en back som tillhör kategorin ett till nummer två i backuppsättning eller en back längre ner i herakin låter jag vara osagt.

Forwardssidan då, är den helt stängd till ni går på is?

– Ingen ska räkna med att något händer innan augusti. Jag har en stark tilltro till laget men om det visar att vi får skador eller annat som kräver förändringar kommer vi göra det som vi anser är det bästa för laget.

Juniorerna Samuel Lundberg, Oliver Lindgren och Pontus Hiitti sommartränar med er, kommer de även gå på is med A-laget?

– Inget är beslutat kring det ännu, men det är inte alls omöjligt att en eller flera kommer göra det.

***

Med detta får jag önska alla läsare en riktigt skön sommar! Vi ses lagom tills Björklöven gör sin ispremiär.

En kommentar

  1. Trotter

    ”eller en back längre ner i hierakin”?? Alltså nu börjar jag ärligt talat bli rätt orolig. Jag har hela tiden tyckt att lagbygget sett intressant ut, men har även trott att det ska komma in spets. Fast nu verkar det ju som att det nog inte kommer komma någon direkt spets. Man får inte glömma att vi redan föregående säsong gjorde för lite mål, och nu har vi ju även tappat bra målskyttar. Som det ser ut nu så kommer vi absolut inte göra fler mål än förra säsongen. Jag kan inte tolka det på något annat sätt än att man hoppas på att ”göra en Tingsryd”, för man kan väl inte tycka att man har ett topplag på pappret?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.