Både Boström och Vikström spelar

Forwardsduon med Linus Boström och Andreas Vikström blev inkallade till dagens träning – nu har de fått besked att de båda är uttagna till morgondagens match mot Västervik. 

Detta meddelar sportchef Daniel Johansson till VK/Folkbladet-sporten. Ni kan se en video med Linus här.

Andreas tillhör redan Löven och om Linus Boström fortsatta framtid i klubben kommenterar Daniel Johansson enligt följande till bloggen:

– Han kommer spela i morgon, sedan tar vi ett nytt beslut efter matchen.

Ett minst sagt oväntat besked att Linus spelar, efter att ha varit klubblös fram till nu, bara gjort en träning med laget och har spelat sparsamt de två tidigare säsongerna.

5 kommentarer

  1. Per

    För varje år som går så tror man inte att Löven kan göra en mer besviken. Tänk att det inte ens blev oktober innan man gav upp i år. Avgå alla…

  2. B

    Uppenbarligen fanns ingen back up plan för denna typ av situationer. Andra klubbar i HA lånar från Shl medan vi får hålla till godo med div 1-spelare samt kontraktslösa spelare ur form. Minst sagt förvånansvärt.. Blir en tung match imorgon. Kämpa Löven!

  3. Stefan

    Sanslöst….direkt från gatan in i laget, säger väl allt om vilken sportchef vi har 🙁 !! Verkar ha noll kontakter när det krisar…och inte bara då!!

  4. Gormat

    Kan inte någon av er Gustav eller Erik kolla med sportchefen om ett korttidskontrakt med rutinerade herrarna Per Ledin och Per Åge Skröder kunde vara av intresse i den nu uppkomna situationen! Båda kontraktslösa och sugna på att lira! Kan det dessutom finnas intresse av att stärka upp målvaktssidan under en period borde det inte vara omöjligt att knyta till sig Pontus Sjögren spm letar ny klubb!

  5. Alexander

    Kan man inte ta hem VEJ från Vännäs för att försöka strypa haveriet i BP? Han är center, kan teka och visar mer hjärta än Messy?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.