Ingen Wahl i Löven

Han vann skytteligan i Hockeyallsvenskan under förra säsongen och i går släpptes han av finska Ilves under söndagen – men något spel i Löven lär det inte bli. 

Mitch Wall gjorde imponerande 27 mål för Oskarshamn under förra säsongen och med det facit gjorde att han fick kontrakt med finska Ilves i SM-liiga. Men succén har uteblivit i Finland och i går släpptes han. Han lär vara ett jagat byte av klubbarna i Hockeyallsvenskan och jag fick ett löst tips om att Löven skulle ha visat intresse för honom.

– Det är falskt, svarar sportchef Daniel Johansson på frågan om det är sant eller falskt om att Wahl ska vara aktuell.

Så är han intressant för er?

– Det är onekligen en bra spelare, som vann skytteligan i fjol. Jag håller ständigt koll på spelarmarknaden, men han ligger inte i pipelinen just nu.

En kommentar

  1. Per

    Har Dalle någonsin bekräftat intresse för någon? Iofs så tror jag inte att han skulle pitcha på Wahl då Dalle hellre slamsuger i billigare områden. Med förlängningen av Boström så känns det som att vi chansar vidare en månad för att spara in ytterligare en månadslön. Så länge som vi har chans att vinna varannan match så behöver man inte förstärka…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.