”Modos backar ska vara rädda för mig”

Mer uppsnack inför kvällen. Alex Hutchings har varit ute och svingat i en intervju med aftonbladet, Jocke Fagervall var lugn idag på värmningen och Fredric Andersson är peppad för första derbyt.

Vi börjar med Alex Hucthings. Ni har väl inte missat hans intervju med aftonbladet. Där pratar han om trashtalk och skickar en passning till Modo.

– Det kommer att smälla. Publiken kommer att få se mig jobba hårt, tacklingar och förhoppningsvis både mål och assist. Det är det jag är här för, så Modos backar ska vara rädda för mig, säger Hucthings till tidningen.

Han höjer också förväntningarna lite. Det är inget snack om topp åtta här inte.

– Vi vill upp i SHL. Vi har ett lag som är tillräckligt bra för att vara med och göra upp om en SHL-plats, säger Hutchings.

Joakim Fagervall gästade nedsläpp live idag i T3 Center. Ni kikar på det här. 

Joakim Fagervall sa bland annat:

– Jag tror inte att det finns någon risk för att killarna ska vara övertända. Vi har förberett oss precis som vanligt och publiktrycket kommer bara att ha en positiv påverkan på laget.

Fredric Andersson har inlett säsongen säsongen riktigt bra, men det här blir hans första tävlingsderby i Umeå.

–  När folk från marknadssidan kommer ner i omklädningsrummet och säger att det är slutsålt och vi måste säga till i tid om vi vill har några biljetter så får man en skön känsla, säger Fredric Andersson inför derbyt till allehanda.se.

Han är dock lite mer försiktig i sina ord om den här säsongen.

– Jag tror det kan gå bra hela året och att vi kan få spela några roliga matcher i slutet av säsongen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.