Ingen ledig helg för Löven

Björklöven möter Vita Hästen på måndag. Därför är det ingen ledig helg som gäller för spelarna utan en extra träning är inplacerad på söndagen mellan 10.15 och 12.15.

Idag tränade Björklöven mellan 11.10 och 12.25. I morgon väntar en ledig lördag.  Sedan rullar Björklöventåget alltså vidare mot Vita Hästen på måndag i Norrköping.

Björklövens förberedelser innebär träning i B-hallen på söndagen 10.15 då en konståkningstävling huserar i A-hallen under helgen. Sedan naturligtvis matchgenomgång.

På måndagen har Björklöven ingen bokad istid i varken Umeå eller Norrköping utan kör utan värmning som de gör ganska ofta på bortaplan den här säsongen. Under Tommy Jonsson reste ofta laget dagen innan för att värma i matcharenan.

Den enda skillnaden vi ser i spelartruppen jämfört med mötet mot Modo är att Kim Karlsson med största trolighet är tillbaka.

”Jag ska köra torsdag, fredag och även själv på lördagen så får vi se på söndag, men det känns som att jag ska vara redo att spela på måndag”.

Så sa Kim när jag pratade med honom i onsdags. Då beskrev han det som fanns kvar av sträckningen i baksidan låret som ”träningsvärk”.

Kan Kim spela så är stalltipset att han tar Andreas Vikströms plats i fjärdelinan med Messy och Norberg vilket skickar Vikström ned som 13:e forward.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.