Masiellos första seger

Oscar Masiello fick två perioder för Luleå på tisdagen. Därmed tog han sin första seger i seriesammanhang den här säsongen.

Björklövens målvakt Oscar Masiello är som bekant  hemplockat till Luleå under JVM och han fick kliva in efter en period för Luleå mot Karlskrona på annandagen.

Joel Lassinanti klev av sjuk efter en period vid ställningen 2-1. Masiello klarade 12 skott och täppte igen helt i 7–1-segern för Luleå. Masiello som förlorat samtliga seriematcher (3 starter, 2 inhopp) för Björklöven tog därmed sin första seger för säsongen.

Jakob Stenqvist fick spela för andra gången för Frölunda sedan han kallades hem när Göteborgarna förlorade med 0-5 mot Malmö. Stenqvist som spelade 14.19  hade en utvisning och ett skott på mål och ryktas nu att återvända till Björklöven snabbare än tänkt. Detta då Filip Westerlund blev ”cuttad” från JVM-truppen och således är Stenqvist överflödig för Frölunda. Filip Westerlund spelade inte mot Malmö, men skulle kunna vara med när Frölunda möter Örebro på torsdag.

– Vi ska in och diskutera det. Först ska vi se vilken kondition Filip är i, jag har respekt för det där, när killarna varit i väg på ett äventyr och ska påbörja nästa, sa Roger Rönnberg inför matchen mot Malmö till bloggen Raka Puckar.

Björklöven tränar 19.00-20.30 ikväll. Jag återkommer med mer info om laget mot Troja samt träningsrapport efter det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.