Träningsrapport 30/9 – Acke och Wiklund på is

Björklöven tränade på måndagen i A3 Arena, bloggen var på plats och fick se Acke Hellström och Alexander Wiklund på is.

Björklöven tränade mellan 11.00 och 11.55 med lite fri istid efter på tisdagen i T3 Centers A-hall. Det var 23 utespelare och två målvakter på plats.

Laguppställning:

Målvakter:

Mattias Pettersson, Joe Cannata

Formationer:

Alexander Deilert, Brian Cooper – Alex Hutchings, David Lindquist, Justin Crandall

Ludvig Stenvall, Andreas Hjelm – Emil Lundberg, Pontus Andreasson, Oskar Stål-Lyrenäs

August Tornberg, Hardy Häman Aktell – William Eriksson, Fredric Andersson, Sebastian Selin

Alexander Popovic, Alexander Hellström  – Alexander Wiklund, Kristoffer Söder, Erik Rainersson

Extra:

Saknades: Oliver Larsen (Skadad), Lukas Ericsson (Skadad), Emil Norberg (I Vännäs)

Träningen

¤ Pass-mottag-avslut (Uppvärmning)

¤ Två mot två övning med hela zonen att spela på.

¤ Tre mot två-övning med inspel i zon fyra mot två först och sedan tre mot två-spel.

¤ Fem mot fem-spel

¤ Tomåkning linje till linje

Noterat:

¤ Acke Hellström tränade sin första träning för fullt med laget. Han ville inte säga exakt när han trodde sig vara tillbaka, men jag tippar själv på att han kan vara tillbaka i slutet på veckan eller tidigt nästa.

¤ Alexander Wiklund var med och körde för fullt under träningen, men han var inte i sin ordinarie kedja utan i fjärde. Återstår att se var han hamnar när han kommer tillbaka. Det verkar som att det kan hända att Wille blir kvar i Freddans lina. Om man hör på vad Fagge sa till kollega Klöfver så är det troligt att han spelar på onsdag.

¤ Hardy Häman-Aktell och August Tornberg har haft det lite tufft på slutet i matcherna. De imponerade på träning tidigare, men idag gick de bort sig lite i två mot två-övningen och jag tycker att Häman-Aktell ser lite seg ut i skridskoåkningen jämfört med under försäsongen när jag tittar på träningen. Jag tippar att Acke petar en av dessa två, troligen Tornberg, när han kommer tillbaka.

¤ Pontus Andreasson hade en makalös dragning i två mot två-övningen där självaste Cooper var uppe och köpte korv. Han är riktigt läcker att titta på när han spelar Andreasson. Lyran om vi ska prata samma lina, hade ett klassavslut i tre mot två-spelet rakt upp i första krysset. Kul att se.

¤ Det här var första riktiga träningen på en vecka för Löven. Det har ju bara varit träning efter match och värmning för Löven sista veckan. Det märktes att Löven ville ha ut mycket av detta idag. Fagervall skrek lite på laget att tempot skulle upp under tre mot två-övningen. Det gäller att få ut något av de få träningarna som laget har under säsong.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.