Lucas vardag

Lite smått och gott som jag bjuder på - smågodis surt och sött, samt lite salt

Godmorgon världen!

Men vad sjutton gubbar – har sovmorgon och vaknar innan 07:00.
Tur Lars hade bryggt kaffe och jag fick i mig frukost.

Nu sitter jag här i min nattsärk som för övrigt är avig och funderar på livet.

UTE har det snöat en hel del och två plogbilar har varit i farten.
Den som tar vår guppiga skogsvägen i Hällnäs och så han som vi lejt tar vår gård.

Linuz ligger i soffan här bredvid och snarkar, han börjar bli rätt långhårig och eftersom han är en cocker så får han pälsen full med cockerbollar gjorda av snö, så det blir till att frisera den lille gossen. Brukar ta ett antal timmar.

Det finns de som tycker vi är "tokiga" som klipper honom maskinellt, men vi lämnade in honom en gång för trimning, det kostade massor (drygt 1500,-) – det tog 4 dagar och efter en vecka så hade han fått ett stort sår i armhålan för att en pinne trängt in där eftersom den fastnade i i magpälsen. Så det blev renrakning ganska direkt efter.

Efter det så tycker vi att det viktiga är att han mår bra inte att han ska se ut som en utställningshund för det intresset har inte vi.

Nä nu ska jag ägna mig åt tidningen.. hälla upp mera kaffe eventuellt ta på mig kläder men nattsärken har jag på mig en stund till.

 

Ha en underbar tisdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.