Lucas vardag

Lite smått och gott som jag bjuder på - smågodis surt och sött, samt lite salt

Schlagernoja

Mitt lördagsnöje dvs ikväll blir nog att ligga i soffan och kika på Melodifestivalen.

Jag är säkerligen en av de som inte bryr mig så mycket om detta så jag gissar att jag somnar med pläden på mig ganska fort.

Jag tyckte bättre om detta program på ”den gamla goda tiden” dvs då det var en kväll och det var klart och man fick inte höra/spela låtarna förrän det var dags.
Lite mer riktiga regler och inte så utdraget och hysteriskt.

När det inte fanns telefonröstning inga appar och så ringde Karin Falck upp olika städer och deras jurygrupper gav rösterna.

Andra chansen?  Tryck på Hjärtan?

Hysteri runt hur de ser ut hur de är klädda och VEM i hela friden väljer ut dessa låtar? Ibland är det så dåligt så man undrar HUR dåliga var de som inte fick komma med eller var de så mycket bättre så det skulle inte ge några rubriker i media?

OM det nu är så anonymt när man skickar in sina bidrag – hur sjutton kommer det sig att det är samma låtskrivare år ut och år in som får vara med??

Näää det är nåt skumt med det hela..
Ja jaaa ibland så dyker det upp nån helt ny sångare som skrivit allt själv – men det är ju bara för att vi ska tro att allt går rätt till.

Jag tycker i alla fall att det var bättre förr.
Får jag bestämma så tycker jag att det dessutom ska sändas endast på radio så får man höra sången och musiken utan att veta hur de ser ut. För det är väl en tävling i sång och musik inte i olika danser – klädstilar och en massa massa lampor som blinkar.

Nu lät jag väl verkligen som en gammal tant som snörper med munnen. Men ni kan ju faktiskt inte se mig bara läsa min text..

Ciao!!   Snart börjar det..

2 kommentarer

  1. Pingback: Lucas vardag – Västerbottens-Kuriren | Skvallernytt.se

  2. Pingback: Vanessa Smith

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.