Lucas vardag

Lite smått och gott som jag bjuder på - smågodis surt och sött, samt lite salt

Kärlek

Ja idag är det ju ”Alla Hjärtans Dag”

Då hoppas man på att alla är mer kärleksfulla än vanligt.
Kanske får man eller ger man någon en ask med gelehjärtan eller en bukett blommor.

Dessa dagar som kommit till senaste åren.
Det är väl så att det ska väl inte behövas nån särskild dag för att fira kanelbullar eller hjärtan eller varmkorvar eller vad det nu kommit till.
Ta tillvara varje dag och fira den dag som du uppskattar både dig själv eller nån annan.

Födelsedagar, namnsdagar, julafton de är väl som sådana dagar som funnit så länge så de kan man gärna ha.

Vilka dagar uppskattar man mest? Minst?

Bästa dagen för mig är ändå faktiskt på hela året den dagen då jag får vakna och vara glad åt att jag har arbete, är frisk och får leva tillsammans med den jag älskar och att det går bra för mina barn och att jag har fått barnbarn.
det vill säga nästan alla dagar på året.

Sämsta dagen på året är nog faktiskt den där dagen då jag vaknar med huvudvärk, jag får inte i mig frukosten och sen spyr jag hela dagen. Haft mardrömmar hela natten och allt detta beror på att jag drack alkohol kvällen innan och sa saker jag inte borde gjorde saker jag ångrar och allt pga alkoholen.
Som tur är så händer det inte ens varje år nuförtiden.

Men idag ska vi älska varandra och visa vår uppskattning åt de vi har kära.

Kärlek åt alla som vill ha och ge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.