Kvinnohistoriskt museum

Läser att Tina Lindsten(m) hoppar av kvinnohistoriskt museum. Det är ett tråkigt besked då jag uppskattar Tina Lindsten som en aktiv politisk företrädare. Dock vill jag påpeka att som ledamot i styrgruppen ställer jag mig förvånad till Lindstens beskrivning av styrgruppens arbete.

Driftskostnaden 11 miljoner som Lindsten nämnt har jag aldrig hört tidigare. Vart kommer den siffran ifrån? 8 miljoner i driftskostnader är siffran som kommunfullmäktige fastställt och som den färdigställda verksamheten ska rymmas inom. Det är den enda siffra jag hört och som styrgruppens ledamöter från olika partier har att förhålla sig till.

Information om hur arbetet fortlöper följer styrregler som styrgruppen gemensamt och enhälligt beslutat. Det är synd att Lindsten och Moderaterna hoppar av utan att ha först lyft synpunkterna på styrgruppens sammanträde så vi tillsammans kunnat se vad vi kan göra bättre.

Etiketter:

En kommentar

  1. Lena

    Oväntad tråkig stil att inte kunna lämna ett uppdrag utan att ge sina politikerkollegor en tjuvsmäll i ett pressmeddelande. Dåligt informerade och oproffesionella var visst omdömet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se