Liberalerna erkänner att ideologi går före vett och sans

Liberalerna får till sist så i dagens Folkbladet svara varför de tycker det är en god idé att avveckla kommunens städ. Det görs i en intervju med motionären Anders Norqvist(L).

Norqvists svar på den massiva kritiken?

”Vi känner att kommunen huvudsakligen ska köra med sina kärnverksamheter…det är mer en principiell fråga, vart ska man lägga kommunens skattepengar” säger Anders Norqvist(L) till tidningen.

Där kom det. Där fick vi alltså svaret varför en effektiv och kostnadseffektiv verksamhet som städet ska avvecklas. Det handlar om att ideologi ska gå före vad som är bäst för umeborna.

Att fakta säger att kommunal regi är att föredra spelar ingen roll för Liberalerna. Att det blir dyrare kan man ignorera. Att tidigare konkurrensutsättning av städet var en katastrof viftas bort. Personalens oro kommenteras med att man ”vill väcka en diskussion”.

Ja nu är inte kommunfullmäktige en diskussionsklubb utan kommunens högsta beslutande församling.

Mitt i en brinnande pandemi tycker alltså Liberalerna att det är en god idé att avveckla kommunens försvarslinje mot viruset. Det är så oansvarigt så man baxnar.

3 kommentarer

  1. Olle BK

    Liberalerna skämmer ut sig både lokalt och på riksplanet, inte minst med alla grundlösa interpellationer han Peder W i parti och minut avfyrar. Tycker det var en talande ledare i en av länstidningarna att det vapnets (interpellationerna) funktion urvattnas när man lika gärna kan lyfta luren och kolla med berörd funktion.
    Förhoppningsvis trillar L ur på riksplanet tack vare sin hysteriska partiledare och att vi även gynnas av det lokalt. vem behöver L liksom?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se