Arbetare gå och rösta

Arbetare gå och rösta mot högerpolitiken den 11 september.

3 kommentarer

 1. Drutten

  Det kan vara farligt att uppmana dom att göra det då man kan säga att det är f d S och M röstare som byggt upp SD . Men det är klart sin plikt ska man göra hur som helst även om vi inte kommer att gilla resultatet.

  • Andreas Lundgren (inläggsförfattare)

   Alla behöver rösta, oavsett om det är SD. Vi behöver värna de demokratiska traditionerna, det är det bästa sättet att vaccinera mot diktatur.

   • Drutten

    Nu ser vi hur det gick när nyans vad det verkar stal S röster men även SD S stal en del. Nä nu måste S göra om och rätt. Min farfar har detta val vänt sig i graven och säkerligen liksom jag undrar med förfäran vad det blivit av S som en gång värnade arbetarna men idag mest värnar C och MP.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se