Tack för förtroendet!

Foto: David Nordlund.

Under söndagen valdes jag till ordförande för Socialdemokraterna i Umeå. Jag får tacka partimedlemmarna för det stora stödet och att bli enhällig vald! Samtidigt valdes en ny styrelse fram där flertalet nya kompetenta namn tar plats. Partiet är enat utan konflikter och vi har klarat av ännu ett generationsskifte på ett bra sätt.

Partiet lägger nu grunden för det organisatoriska arbetet. Vi har anställt en ombudsman och tagit fram nya medlemsutbildningar. Det kommer bli stort fokus på studier och det utåtriktade arbetet de kommande åren. Vi har en tydlig målbild vart vi vill vara när vi går in i valåret 2026.

Samtidigt står Umeå inför stora utmaningar. Parallellt med det förebyggande arbetet mot brottsligheten så ska vi även klara av att ställa om samhället för att möta klimatkrisen. Och inte minst befolkningsbristen som är systemhotande behöver vi hitta nya sätt att arbeta med.

Har du funderat på att bli medlem så tycker jag du nu ska ta chansen. Välkommen till Sveriges socialdemokratiska arbetareparti. Bli medlem här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se