Partistämma!

Jag sitter just nu tillsammans med ca 600 Centerpartister i Karlstad på Centerpartiets riksstämma. Jag åkte nattåg mot Karlstad igår vid tio på kvällen och vi var framme strax efter elva idag. Vi möttes så klart av solen i Karlstad och tog oss mot stämmolokalen. Det är verkligen något speciellt med att få delta i en stämma som den här. Här finns så mycket energi och kunnande och det ger mig verkligen energi att fortsätta jobba politiskt hemma i Nordmalings kommun. Alldeles nyss valdes Annie Lööf till partiordförande, det kan ju låta märkligt då hon redan är vår ordförande men vi väljer partiordförande på varje stämma, Annie möttes av stående ovationer efter att hon blev omvald och det visar verkligen vilket stöd hon har hos oss partimedlemmar. Hon höll ett mycket bra tal idag och jag är stolt över att hon är min partiledare! Hon sa idag bland annat att vi ska vara SD:s motpol, att när de säger åk hem så säger vi välkommen hit! Vill du lyssna på hennes eminenta tal så finns det här. Övriga i partistyrelsen är också precis valda, en av våra duktiga och starka företrädare i Västerbotten, Mattias Larsson fick en plats i partistyrelsen och det tror jag att han kommer fixa galant, vill du veta mer om Mattias så läs gärna hans blogg här. Nu fortsätter stämman och jag återkommer med mer information från Karlstad senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.