Aldrig, aldrig ger vi upp!

Idag var det kommunstyrelsemöte i Nordmaling, ett möte där majoriteten beslutade sig för att föreslå kommunfullmäktige att stänga alla våra fina byskolor. Jag tillsammans med de andra borgerliga representanterna la fram ett motförslag då vi alla var överens om att vi vill ha våra byskolor kvar. Det är ju aldrig kul att behöva spara pengar men vi kan inte blunda för verkligheten, kommunens ekonomiska läge innebär att besparingar måste genomföras. Majoriteten drev igenom sitt förslag. Vi ger dock inte upp utan jobbar så klart fortfarande för att det inte ska läggas en kall hand över kommunens alla byar. Vi är många som jobbar tillsammans och tillsammans är vi starka!

Nu på onsdag, den 30/10, 19.00 i Pingstkyrkan i Nordmaling bjuder vi i Centerpartiet i Nordmaling in till ett öppet möte för att diskutera hotet mot våra byskolor. Vi kommer tydliggöra vad en eventuell nedläggning skulle innebära för barnen i tätorten. En nedläggning av våra byskolor påverkar nämligen inte bara barnen från byarna utan det påverkar alla barn i kommunen! Jag hoppas att så många personer som möjligt kommer för att diskutera denna oerhört viktiga fråga, välkomna!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.