Oacceptabelt!

Om nu någon har missat det så blev BU-nämndens ordförande Liza Jonsson misshandlad i sitt hem inatt. Detta är helt ofattbart och helt oacceptabelt! Jag gillar, som ni alla redan vet, inte den politik som Liza Jonsson för fram, speciellt den nedläggning av byskolor som hon förespråkar. Det betyder dock absolut inte att jag vill att något sådant här ska hända. Våld löser aldrig några problem och alla måste kunna skilja på sak och person, Liza är inte den politik hon för fram, lika lite som någon annan är det. Jag hoppas att Liza snart kryar på sig och inte låter detta stoppa hennes arbete som politiker. Jag och hela Centerpartiet med mig tar starkt avstånd från det som har hänt och hoppas verkligen att polisen griper den som har begått denna fruktansvärda handling!

2 kommentarer

  1. Karin

    Håller helt med dig. Bra skrivet och starkt av er att direkt visa vad ni tycker och påpekar skillnaden på ska och person.

  2. Håkan Andersson

    Jag lider med er i Nordmaling. Det är givetvis väldigt tungt för många. För de som oroas för att förlora sin byskola. (Som partikamrat så delar jag förstås din syn på värdet av byskolor.) Jag tror även att de varit tungt för dem som drivit på beslutet om att lägga ner skolorna. Det här är knappast lätta beslut att ta. Det är självklart tungt för Liza som misshandlats, sannolikt p.g.a. hennes politiska engagemang.

    Nu är helt plötsligt Nordmaling känd i hela Sverige, men av fel skäl. Nu kommer många i Nordmaling att undra och gissa vem som misshandlat henne. En del kommer att gissa på fel person. En del vet kanske vem som gjort det. Nordmaling kommer att översvämmas av rykten. Jag hoppas att den som misshandlat Liza inser hur grymt fel det var att misshandla henne och självmant väljer att anmäla sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.