Centerpartiet vill att hela landet ska leva!

Läser Lennart Holmlunds blogg idag och blir faktiskt förbannad! Hur kan han på allvar mena att  någon av oss i Centerpartiet på något sätt har försökt hota folk för att få igenom det beslut som vi ville ha igenom? Jag skrev i mitt förra blogginlägg att vi har diskuterat, debatterat, demonstrerat, samlat namnunderskrifter, haft möten, försökt förklara och försökt få alla att förstå. Vi har skrivit, vi har sökt information, vi har ringt och vi har bloggat. På vilket sätt har detta inneburit att vi har hotat någon?

Jag har i detta ärende bara fört en saklig debatt hela tiden och jag har inte hoppat på någon. För mig har det hela tiden varit viktigt att inte gå till personangrepp, att inte förlöjliga någon eller på något sätt vara otrevlig och på det sättet kommer jag fortsätta att arbeta. Det är däremot så att jag från mina meningsmotståndare inte alltid blir bemött på det sätt som jag arbetar.

Holmlund menar också att två av mina politiska förebilder, Maud Olofsson och Annie Lööf skulle ha svikit landsbygden. Inget kunde vara mer fel utan båda dessa duktiga kvinnor har hela tiden drivit en politik för landsbygdsutveckling och för att hela landet ska leva, ofta har de dock fått driva denna politik mot alla andra partier. Centerpartiet är det parti som i alla lägen står upp för att hela landet ska leva, vi står för en hållbar utveckling i hela landet.

Socialdemokraterna däremot utarmar vår landsbygd och i flera kommuner där de styr lägger de nu ner byskolor på löpande band, det kan man se i hela landet och i länet är det inte bara vi i Nordmaling som drabbas av deras politik utan samma sak har skett i vår grannkommun Vännäs. Jag och alla mina partikollegor kommer att fortsätta att arbeta för att det ska vara möjligt att bo i hela landet, vi kommer att arbeta för att våra små skolor, affärer och andra serviceinrättningar ska få vara kvar. Vi kommer att arbeta för att det ska gå att driva företag, köra på våra vägar och få likvärdig vård och service i hela vårt avlånga land!

 

3 kommentarer

 1. Gunnar Viklund

  Välkommen till verkligheten jag tror inte väljarna är så dumma att man inte förstår att ni ”faktiskt” är med andra borgerliga partier s.k. Alliansen och står över statsbidragen som påverkar budgeten i alla kommuner. Som i sin tur gör att man tvingas göra besparingar. Jag tog över som ordförande i Barn och utbildningsnämnden efter ett tidigare borgerligt styre i Nordmalings kommun där fanns ett underskott i BU på ca 9 miljoner vad att göra? Gissa? Välkommen till verkligheten:
  Gunnar Viklund f.d. politiker i Nordmalings kommun

  • Madelaine Jakobsson (inläggsförfattare)

   Alltid samma visa i alla diskussioner, skyll på regeringen, märkligt dock att det är i de S-styrda kommunerna landsbygden utarmas, i Nordmaling har man dessutom skött det på ett synnerligt dåligt sätt. Jag vet mycket väl vem du är Gunnar och jag befinner mig på alla sätt i verkligheten skulle jag vilja säga. Självklart vet också jag att vi måste spara pengar i vår kommun, vi hade dock andra förslag på besparingar och sedan har hela omorganisationen skötts mycket dåligt. Om du tror att jag inte törs ta in dina kommentarer så har du helt fel, då jag har ett heltidsjobb samt familj så är jag inte inne på min blogg hela tiden och såg först idag att du hade kommenterat. Skrev bara ett snabbt inlägg om slakteriet idag och tänkte att jag kunde svara dig senare, vilket jag just nu gör. Trevligt att du läser min blogg förresten. Mvh Madde

 2. gunnar viklund

  Tordes du inte ta in mina kommentarer tidigare. Tycker att du ska fundera på er politik i C just nu är ni snart ute ur Riksdagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.