Företagsgala!

I fredags anordnades Nordmalings första företagsgala! Jag hoppas verkligen att det blir ett återkommande och efterlängtat event! Det var en mycket trevlig kväll som började med en föreläsning från Cerum kring kommunens läge och förutsättningar, alltid lika intressant! Jag fick sedan äran att hålla ett invigningstal och jag pratade om vikten av samarbete, att kommunens företag är viktiga i kommunens utveckling och att det är viktigt att vi alla agerar som positiva ambassadörer för att få en ökad inflyttning och fler företagsetableringar. Jag pratade också om vikten av dialog och slängde ut frågan kring att starta upp ett utvecklingsråd igen för att på ett konstruktivt sätt kunna utveckla kommunen tillsammans.

Fem företag fick priser i olika kategorier under kvällen. I kategorin service vann Gräsmyr Bensin och Livs, i kategorin produktion vann företaget Maro. I kategorin miljö vann Oves allmek, på bilden, och i kategorin kreativitet vann Jocfoto. Kvällen sista pris, i kategorin ambassadör för kommunen vann Olofsfors AB, stort grattis allihop till era välförtjänta priser! Vi serverades mycket god mat under kvällen från Olofsfors Herrgård och Kalasorkestern underhöll oss med den äran. Vi firade också under kvällen att Navet under året har fyllt 25 år, grattis och stort tack till Navet och Sirpa Kärki och kommunens näringslivsansvarige Conny Nordendahl som anordnade galan! Tack också till alla som kom till galan, nu siktar vi på att vara ännu fler på galan 2015!tårtaoves allmek

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.