Företagsbesök

Idag besökte vi från kommunens sida företaget Sulzer/Protab där det har skett stora förändringar. Tyvärr bestämdes det för ungefär ett år sedan att Sulzer skulle flytta sin verksamhet från kommunen. Ett hårt slag för vår kommun och för de anställda. Vi fick dock veta idag att många av de som har varit tvungna att sluta har fått nya jobb. Jag hoppas verkligen att det löser sig för allihop! Nu finns istället Protab i lokalerna och producerar produkter till bland annat Sulzer. Protab finns även i Vindeln och de två enheterna kommer så klart att samarbeta. Det känns väldigt optimistiskt och jag håller tummarna för att det ska gå bra för företaget! Samtidigt som vi besökte företaget så var VK på besök, på bilden blir företagsledning och styrelse fotade av VK.protab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.