Hit måste ni åka!

Idag besökte jag, tillsammans med kommunchefen, informatören, vår näringslivsansvarige och vår praktikant, Järnäsklubb och Paula Quiñones som driver Sveriges minsta STF- vandrahem. Anledningen till vårt besök var att Paula och Lotshuset, som vandrarhemmet heter, vann förstapris i kategorin ”Årets upplevelse” när STF genomförde sin årliga prisutdelning. Vi ville gratulera Paula och hennes man å kommunens vägnar.

Vandrarhemmet består av tre sovrum och lite gemensamhetsytor och är inrymt i lotshuset i Järnäsklubb. Det huset byggdes 1861 och den renovering som de har genomfört och den inredning som de har valt är helt fantastiska! Huset ligger precis vid havet och utsikten är magnifik. Inredningen av rummen är väldigt genomtänkt och jag blev alldeles förälskad i hela huset! I sommar måste jag helt enkelt återkomma för att sova över. Återigen, ett stort grattis till er, Paula och Fredrik och jag önskar er också stort lycka till i framtiden! Här och här kan ni läsa mer om Lotshuset.Maddepaula

lotshuset2lotshuset1

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.