Verksamhetsbesök

Igår var jag återigen på verksamhetsbesök, nu har jag snart besökt alla kommunens förskolor, jag har tre stycken kvar att besöka och det får bli efter jul. Det är verkligen jättekul att få komma ut och träffa både barn och personal samt intressant att få se lokalerna. Vilken otroligt engagerad personal vi har på våra förskolor, jag är stolt över att de arbetar i just vår kommun! De har tagit emot mig på ett mycket bra sätt och de har så många tankar och ideèr som de gärna delar med sig av. För mig känns det enormt värdefullt att vi verkligen lyssnar till kommunens personal, det är de som är experterna i sina verksamheter. Jag har också besökt Tallbacken, ett av våra särskilda boenden och blev bemött på samma sätt där.

Efter jul kommer jag fortsätta med att prioritera besöken i våra verksamheter samt hos företagen i kommunen. En grupp företagare som ofta glöms bort är våra jordbrukare och med dem är det nu inplanerat ett gemensamt möte och efter det kommer jag även besöka dem om de vill ha besök. Visst har jag mycket att göra på jobbet, men det gillar jag och jag har verkligen ett toppenjobb!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.