Gott nytt år!

Tiden springer verkligen fram och imorgon är det återigen nyårsafton! Jag ser tillbaka på ett oerhört händelserikt år. Året började med det värsta som kunde hända, min pappa blev återigen sjuk och förlorade kampen mot sin sjukdom och somnade in den 13/2. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom och saknar honom. Vissa dagar är tuffare än andra och det finns så mycket som jag skulle vilja berätta för honom och så mycket jag skulle vilja att han hade fått vara med om.

Resten av året präglades av val, det började med val till Europaparlamentet och fortsatte med val till riksdag, landsting och kommunen och i alla dessa val gick Centerpartiet framåt i Nordmaling! Det känns fortfarande helt otroligt och jag är så glad för det enorma stöd väljarna har gett oss. Resultatet i kommunvalet, vilket fortfarande är svårt att smälta, innebar att vi blev största parti och jag blev vald till kommunalråd, så sedan november har jag bytt jobb.

Jag bytte från ett fantastiskt jobb till ett annat. Jag har fortfarande en hel del att sätta mig in i, men det är verkligen jättekul! Jag har prioriterat verksamhets – och företagsbesök och det kommer jag fortsätta med 2015 då jag anser att det är otroligt viktigt. Jag har fått väldigt många tankar och idéer med mig från mina besök och jag tror verkligen på att vi måste lyssna på de som är experter i sina verksamheter. Vi måste jobba tillsammans för att kunna utveckla vår kommun!

Jag vill också passa på att tacka alla som på olika sätt stöttar mig i mitt nya uppdrag, alla kommuninvånare som jag har stött på, alla centerpartister i hela landet men framför allt i Nordmaling som hjälper mig på olika sätt och sist men inte minst ett stort tack till alla mina fina vänner och min fantastiska familj, jag skulle aldrig klara det utan er!

Nu ser jag fram emot ett alldeles fantastiskt 2015 tillsammans med er alla! Gott nytt år!

 

 

2 kommentarer

  1. Åsa Lindström

    Även om jag inte är centerpartist 🙂 så vet jag att du kommer att göra ditt absolut bästa för kommunen och dess innevånare.
    Jag är jätte glad att du får chansen att göra skillnad.
    Lycka till !
    Kram Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.