På gång igen

Efter alla helger så känns det nu som att jag är på gång igen, kalendern fylls på i stadig takt och det känns toppenbra! Jag har verkligen ett toppenjobb! Ingen dag är den andra lik och jag får göra så många olika saker. Igår var jag in på min gamla arbetsplats, Artediskolan, för att ha lite överlämning kring mina elever till de tre lärare som nu ska ha dem. Det var jättekul att få träffa alla gamla kollegor, jag saknar dem väldigt mycket!

Det är klart att det är skönt att vara ledig och det har varit jättemysigt att få spendera mycket tid med barnen, det känns dock skönt att rutinerna nu börjar komma tillbaka och att allt är som vanligt. Äldste sonen var så lycklig igår då han fick åka iväg på brottningsträning igen, det saknade han under julledigheten. Yngste sonen är så stolt och lycklig över att han nu är en stor kille som inte längre har blöjor, olika åldrar, olika glädjeämnen.

I dagens VK är Nordmalings kommun omnämnd och skribenten undrar om Nordmalings kommun kommer arbeta med utbyggnaden av bredband och det gör vi. Det byggs ut på flera ställen runt omkring i kommunen och projekt startas. Bredband är väldigt viktigt för fortsatt utveckling av vår kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.