Skidor, skidor

De senaste veckorna har en dunderförkylning däckat mig gång på gång, det har väl förmodligen berott på att jag inte har tagit mig tid att vila bort den. Kalendern är fylld med så många roliga saker som jag så gärna vill genomföra och den blir ju ännu mer fylld nu då vissa saker behövde flyttas på grund av sjukdom. Jag valde att stanna hemma i slutet av veckan för att kurera mig och det har inneburit att jag har sett många av tävlingarna från VM i Falun, vilka hjältar vi har i det svenska laget! Ska snart heja på Johan Olsson igen, vilken mental styrka den mannen har! Igår skulle jag egentligen ha genomfört det lopp som min blygsamma träning har handlat om, tjejvasan. Insåg dock att det inte hade varit nyttigt för mig att plåga mig igenom tre mil med den här förkylningen i kroppen så jag får göra ett nytt försök nästa år.

Under de här förkylda veckorna har jag hunnit med en del på jobbet i alla fall. Två företagsbesök, det första på Lamiroc, otroligt spännande och intressant, vilka produkter de har, tack för att vi fick komma Magnus! (se bild) Sedan besökte vi också Handlar’n i Nyåker, Vilks eldsjälar som driver den butiken!

Vi har även hunnit ha regionråd i veckan och där valdes Hans Lindberg till ordförande och jag valdes till vice ordförande, jätteroligt! Jag tackar för förtroendet och ser fram emot ett bra samarbete. I fredags skulle jag egentligen ha varit på möte med distriktsstyrelsen för Centerpartiet i Västerbotten men jag var hemma och kurerade mig. Där beslutades i alla fall att anställa Stefan Tornberg som ny ombudsman för Centerpartiet i länet, det är något som vi har hoppats på länge och det känns toppenbra! Välkommen Stefan!image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.