AGW – Artedi Goes Hollywood!

För åttonde året i rad gick AGW av stapeln igår i Nordmaling. AGW är den drogfria skolavslutningsfesten för åk 7-9. Kvällen började, för åk 9, i matsalen med röd matta utanför, garderob och en fantastisk miljö skapad med tygväggar etc, det är svårt att beskriva för någon som inte har varit där. Tog ett kort igår, men det återger inte riktigt hur fint det var. Väl där minglade ungdomarna med lite cider och tilltugg medan de underhölls av två musiker. Det fanns även en fotograf på plats som förevigade eleverna. Sedan var det dags att sätta sig till bords och där tog kvällens toastmadame över taktpinnen och ledde ungdomarna genom den fina trerättersmiddagen samt diverse lekar och upptåg. När efterrätten var uppäten och alla tävlingar avklarade förflyttade sig alla till Oasen, vår aula, även den ordentligt omgjord med bar etc. Där underhöll en dj samt Kristian Täljeblad. Ungdomarna kunde både spela på chokladhjul, köpa fina drinkar och tilltugg i baren samt tävla om gratisbiljetter till baren.

Allt detta har finaste Maria Eriksson, som driver fritidsgårdarna i Nordmaling, fixat, ordnat och planerat tillsammans med andra både vuxna och ungdomar. Det finns nämligen alltid ett gäng ungdomar som är VIP, de är med i hela planeringen, bestämmer tema etc. Jag har i många år varit med och serverat under niornas middag. Ifjol fick jag dessutom den stora äran att stå i baren under kvällen/natten och så blev det även i år. Jag var inte hemma förrän vid tresnåret i natt men det är det värt, det är ett privilegium att få vara med på ett hörn på detta fantastiska arrangemang! Tack Maria för ditt arbete och ditt engagemang! Jag vet att det är många som hjälper till, men du är drivkraften!

agwefterrättdrinkar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.